Em dic Rafel Torelló i vaig néixer a Santa Coloma de Gramenet, provincia de Barcelona i des de fa anys visc a Blanes, provincia de Girona.

Avui de porto un total de dies on-line o el que es el mateix 1) { echo "mesos"; } else { echo "mes"; } } if ($dies!=0) { echo " i $dies "; if ($dies>1) { echo "dies"; } else { echo "dia"; } } echo " ben viu..."; ?>

Vaig estar educador de professió (profe numerari amb plaça de propietat), però sobre tot vaig estar professor per vocació, treballant entre d'altres al meu estimat IES Sa Palomera de Blanes, però hores d'ara ja soc un home jubilat amb anys.

Posats a fer números... fa1) { echo "mesos"; } else { echo "mes"; } } if ($dies!=0) { echo " i $dies "; if ($dies>1) { echo "dies"; } else { echo "dia"; } } ?> que vaig decidir treballar en una de les professions mes enriquidores i responsables que conec. Perquè dic responsable?, doncs perquè vulguem o no, influïm en el futur d'essers humans, però sobre tot desitjo que aquesta influència hagi estat positiva.

Hi ha una frase de l'Albert Einstein que me l'he fet meva i que diu:

El pitjor es educar per mètodes basats en el temor, la força, l'autoritat... perquè es destrueix la sinceritat i la confiança i només s'aconsegueix una falsa submissió

Que m'agrada? Masses coses... potser en son masses, però n'hi ha una per la que seria capaç de donar la meva vida i es diu Maria Esther que quan ella tenia 15 anys i jo en tenia 16 ens varem quedar carinyosament enamorats i hores d'ara avui en dia portem anys junts, però sobretot fins que la pasmem... i a la pregunta de que m'agrada? ja coneixeu la resposta de masses... doncs soc dels que creu que el dia hauria de tenir 25 hores o més..., doncs sempre em quedo curt!.

Per exemple m'agrada tot el que esta lligat amb la Tecnologia, però sobre tot amb la Informàtica, els ordinadors, el maquinari, el programari i les xarxes.

En entorns web programo en Html, PHP i MySQL (aquesta web esta feta amb aquests llenguatges).

Soc un anti $Bill Gates$. Visca el programari lliure!!!. Nomes una pregunta: quantes vegades heu instal·lat i desinstal·lat el Windows? Quanta feina malmesa i quantes hores perdudes... i ara només pregunteu a qualsevol company que tingui instal·lat el Linux (Ubuntu, Debian, Fedora, Red Hat, openSUSE, Mandriva, Gentoo, Slackware... i compareu (sense comentaris!).

I ara es quan us puc explicar que quan llegeixo el currículum o grau de coneixement d'en Xavier que és Enginyer Tècnic en Informàtica per L'Universitat Pompeu Fabra, que és carinyosament el nostre "petitó..." amb 1) { echo "mesos"; } else { echo "mes"; } } if ($dies!=0) { echo " i $dies "; if ($dies>1) { echo "dies"; } else { echo "dia"; } } ?> i que és el nostre fill i em quedo "BocaBadat..." i sinó aquí el teniu... i ja em direu si tinc o no raó.

Entusiasta de la Tecnologia, Enginyer de Programari i amant de la Seguretat

Arquitectura de TI, e-Business, Social Media i H4cking fusionar per crear coses sorprenents.

Gestió de Projectes, lideratge d'equips i govern de TI. Centrat en els negocis, la qualitat i la seguretat.

Experiència en el Disseny i la Construcció de serveis web modernes i escalables, específicament sensible dissenyat per ser d'alta utilitzable per a tots, de tot arreu.

www.xaviertorello.cat


També m'agrada molt l'electrònica, tant l'analògica com la digital i el disseny de circuits. També vaig estudiar 2 anys de realització, edició i muntatge de vídeo, m'apassiona juntament amb la fotografia digital.

Tinc un excés de passió per les Motos. Actualment soc un desequilibrat... (desequilibri vestibular) i sinó en tinc prou... afegim la visió doble, ja que em vaig accidentar el 26 de setembre de 2.011 amb la Kawasaki Z750 que em va deixar 14 dies en un coma absolut, però de cop i volta... el poca solta... va resucitar i a hores d'ara tiro en davant. Abans de la Kawa que només la vaig tenir 6 dies, vaig gaudir d'una BMW R1200RT, vaig conduir una tranquileta Honda CB600FA Hornet. També m'he "enxufat" amb una Honda CBR600F, passejat amb una Benelli 550LS,  fer la cabra boja amb la Montesa Enduro 360H6 (la mes divertida de totes) i la primera moto que em va iniciar en aquest món i que mai no podré oblidar... la Lobito 74 (Bultaco).

Be, ara ja em coneixes una mica mes i si vols contactar amb mi envia'm un email a rafa@elprofe.cat

Salutacions cordials

                      Rafel Torelló