Samsung Galaxy Ace [W Labs]

 

DSC_0002

 

 

Continuem amb els W Labs de Wayerless. En aquesta oportunitat, fent cas a la gran quantitat de comentaris que demanaven aquesta revisió, Entel va tenir la gentilesa d'enviar-nos un Samsung Galaxy Ace perquè ho provéssim.

 

El Samsung GT-S5830, més conegut com Galaxy Ace, es presenta com el successor del Samsung Galaxy Fit. La seva competència directa és el LG Optimus One i va ser anunciat al gener d'enguany. Aquest equip es destaca per ser molt complet pel que fa a prestacions ja que posseeix Wi-Fi, 3G, A-GPS, pantalla multi-touch capacitiva, processador de 800 MHz, 278 MB de RAM, ia més opera amb Android 2.2.1 Froyo .

 

Vaig estar provant per una setmana el Samsung Galaxy Ace per poder saber el bo i el dolent d'aquest equip, que pel que sembla serà tot un èxit aquí a casa nostra. Així que quedes totalment convidat a veure aquest nou SuperHiperMegaReview ™ que tenim, només per Wayerless.

 

Especificacions

Xarxes: GSM-GPRS-EDGE 850/900/1800/1900 i WCDMA 850/1900

Dimensions: 112.4 x 59.9 x 11.5 mm, pes: 113 daines.

Pantalla: TFT de 3,6 polzades, 16 milions de colors, del tipus capacitiva i resolució 320 x 480 píxels.

Dipòsit: 158 MB de memòria interna, ampliables amb targetes MicroSD de fins a 32 GB. Inclou MicroSD de 2 GB.

Sistema Operatiu: Android OS 2.2.1 Froyo

Processador: ARM 11 processor de 800 MHz

Xip Gràfic: Adreno 200 GPU

Memòria RAM: 278 MB

Connectors: Micro USB estàndard d'alta velocitat i sortida d'àudio Jack 3,5 mm.

Càmera: 5 Megapíxels (2592 × 1944), amb flash LED.

Connexions sense fil: Bluetooth 2.1 amb A2DP, Wi-Fi 802.11b/g/n, A-GPS i DLNA.

Bateria: Li-ion de 1350 mAh, 3,7 v.

Altres: Ràdio FM Estèreo amb RDS, sistema AllShare (DLNA), detecció de rostre i somriure, Interfície d'usuari TouchWiz 3.0, entre d'altres.

Disseny

El Samsung Galaxy Ace té un disseny elegant, sobri i té materials que donen la sensació de ser de molt bona qualitat, sobretot la tapa que cobreix la bateria. En grandària i pes està molt bé, fins i tot és una mica més lleuger i més petit que el seu germà gran, el Galaxy S. En gruix caminen gairebé iguals.

Les seves dimensions són: 112.4 x 59.9 x 11.5 mm. El seu pes és de 113 daines amb la bateria inclosa. vaig verificar si tenia tot ben posat al seu lloc per no trobar-nos amb molestos cruixits en pressionar amb força l'equip, i he de dir que està tot bé, no cruix en l'absolut.

Comencem a examinar el disseny del Samsung Galaxy Ace: A la part frontal ens trobem amb la seva pantalla TFT de 3,5 polzades. Després, a la part superior ens trobem amb l'auricular, a sota d'ell hi ha el logotip "SAMSUNG" ia la dreta hi ha el sensor de proximitat. Cap avall, ens trobem tres tecles: Menú (tàctil), Inici (física) i Retrocés (tàctil). Les tecles tàctils estan retroil · luminades de color blanc.

 

 

En la part posterior de l'equip, ens trobem amb l'altre logotip "SAMSUNG", i al costat ens trobem amb la càmera de 5 Megapíxeles, acompanyat d'un flash LED i al costat d'ells es troba l'altaveu.

 

La tapa que cobreix la bateria és de plàstic i coberta de plàstic texturitzat. La tapa es doblega amb facilitat però es veu resistent. Al treure aquesta tapa, ens trobem amb una bateria de 1350 mAh de Li-ion. També podem veure el lector de targetes SIM i la informació tècnica de l'equip. Després es poden apreciar els cargols que són normals (de creu comú i corrent) i un connector femella per antenes externes.

 

 

Als costats, a la part esquerra específicament, ens trobem amb les tecles de volum que també serveixen per ajustar el zoom de la càmera-i una mica més al costat, es troba l'orifici per a la corretja de mà. A la dreta, ens trobem amb la tecla d'encesa i apagat, la qual també serveix per retenir la pantalla tàctil, i al costat hi ha la ranura de targetes MicroSD coberta per una tapa de plàstic.

A la part de dalt, ens trobem amb el port microUSB el qual també serveix per carregar l'equip, i al costat hi ha la sortida d'àudio Jack 3.5 mm. I finalment, en la part de baix, ens trobem amb el micròfon.

 

 

Cambra

La càmera del Samsung Galaxy Ace és de 5 megapíxels, inclou un flash LED, autofocus i zoom digital de 4X.Captura vídeo amb una resolució QVGA 320x240 a 20 frames per segon.

Les resolucions disponibles de la càmera són:

  5 MP 2560x1920 (4:3)
 03/02 MP 2048x1536 (4:3)
 2 MP 1600x1200 (4:3)
 1.3 MP 1280x960 (4:3)
 0.3 MP 640x480 (4:3) 

Aquestes són les configuracions que té disponible la càmera fotogràfica:

 

 

Mode Captura:

·           Tret únic

·           Detecció de somriure

·           Múltiple

·           Panoràmica

Mode Escena:

·           Cap

·           Vertical

·           Panorama

·           Nocturn

·           Esports

·           Festa / Interior

·           Platja / Neu

·           Capvespre

·           Alba

·           Color tardor

·           Pirotècnia

·           Text

·           Llum de vela

·           Contrallum

Flash:

·           Desactivat

·           Activat

·           Automàtic

Mode d'enfocament:

·           Enfocament automàtic

·           Macro

Temporitzador:

·           Desactivat

·           2 Segons

·           5 Segons

·           10 Segons

Balanç de blancs:

·           Automàtic

·           Llum de dia

·           Clar

·           Incandescent

·           Fluorescent

Efectes:

·           Normal

·           Negatiu

·           Blanc i negre

·           Sèpia

ISO:

·           Automàtic

·           100

·           200

·           400

 

La qualitat de les fotos captures és bona, té bons colors, té una mica de soroll, però de tota manera, el resultat final passa la prova. El flaix LED que posseeix no és tan potent com m'ho imaginava, però almenys salva en aquelles escenes amb poca llum.

 

 

 

Pel que fa a vídeo, el Galaxy Ace grava vídeo a 320 × 240 progressiu a 20 frames per segon (240p - 4:3). Els vídeos els grava en format MP4 amb el còdec MPEG-4767 Kbps i àudio AAC LC a 27,4 Kbps, 16,0 kHz, MONO.

 

Les opcions disponible per al vídeo són semblants a les disponibles per a les fotos: Pots activar o desactivar el flaix LED per utilitzar-lo com llum per a les teves gravacions amb poca o nul · la lluminositat. Pots triar la durada de la gravació en Normal o Límit de MMS. Pots configurar el valor d'exposició, efectes Negatiu, Sípia i Blanc i Negre, i configurar la resolució del vídeo.

 

També pots configurar el balanç de blancs en Automàtic, Assolellat, Cel ennuvolat Incandescent i Fluorescent, a més de poder ajustar el contrast, saturació i definició.

 

 

Les qualitats disponibles per a la gravació de vídeo són:

          QVGA 320x240p 767 Kbps - 4:3 - 20 frames - Àudio AAC LC 27,4 Kbps 16,0 KHz MONO
          MMS 176x144p 262 Kbps - 1.222-20 frames - Àudio AAC LC 26,3 Kbps 16,0 KHz MONO 

Multimèdia

Amb Samsung Galaxy Ace podràs veure els teus vídeos i escoltar la teva música preferida, suportant diversos formats d'arxius, els quals us els explicaré a continuació:

Àudio: MIDI, AAC, AAC +, eAAC +, AMR, amr-nb, amr-wb, M4A, MP3, MP4 i OGG.

Video: 3GP i MP4

Codecs: MPEG-4, H.264 i H.263

 

Reproductor de Música

El reproductor d'àudio que incorpora el Samsung Galaxy Ace és gairebé igual al que podem veure en el Samsung Galaxy S, amb la diferència que algunes coses canvien de posició.

 

 

En qualitat d'àudio, he de dir que està molt bé. Té bons baixos i bons aguts i també té bona potència quant a volum.

 

El Galaxy Ace compta amb un equalitzador amb 6 ajustos predefinits, aquests són: Normal, Rock, Jazz, Clàssica, Dance, Pop i En viu. També compta amb 5 efectes de so, aquests són: Auditori, Ampli, Claredat de música, Millora de baixos i externalització. A més com la gran majoria dels Galaxy amb Android compta amb l'efecte de àudio 5.1 Canals (virtual Surround).

 

Lamentablement no es pot personalitzar el equalitzador a gust de l'usuari, però per aquesta vegada, crec que no cal perquè els perfils predefinits que incorpora et brinden un bon so amb potents baixos i aguts.

 

 

 

Ràdio FM

La ràdio FM que incorpora el Samsung Galaxy Ace és idèntica a la que vam poder veure al review del Samsung Galaxy S II .

 

Té molt bona recepció de senyal, bon qualitat de so però no té bona potència quant a volum. Crec que té un error en el volum, ja que un va pujant el volum i la potència augmenta, però la barra que indica el nivell de volum va en la meitat, el volum ja no segueix augmentant.

 

També compta amb la tecnologia RDS (Radio Data System) i el sistema AF (Auto Frequency) i la recepció d'aquesta és excel · lent.

 

 

Reproductor de vídeo

El reproductor de vídeo del Samsung Galaxy Ace és el més deficient que m'ha tocat provar en tots els reviews que he realitzat per Wayerless. Per començar, només reprodueix arxius 3GP i MP4 amb una resolució màxima de 320 × 240 a 29.97 frames per segon, i les opcions que t'ofereix el seu limitat reproductor són només les opcions per controlar el vídeo (pausar, retrocedir, avançar ... etc). Per sort, en Android Market vaig trobar un altre reproductor de vídeo amb el qual vaig poder reproduir vídeos MP4, DivX i XviD sense problemes a una resolució de 640 × 480-20 frames per segon (a 30 frames es veia lent el vídeo).

 

 

A més, com poden veure en la captura, als vídeos en format 16:9 (format ample) el reproductor li assigna les barres negres als costats i no amunt i avall com cal, i d'aquesta manera el vídeo es veu malament. Així que molt malament quant a reproducció de vídeo.

 

Internet

El navegador d'Internet que incorpora el Samsung Galaxy Ace és bastant ràpid, es desplaça fluid i està molt ben optimitzat. Pots tenir diverses finestres obertes, i fins i tot vaig poder tenir perfectament obert els llocs Wayerless,Bólid i FayerWayer -llocs amb molt contingut-i tant el navegador com l'equip, funcionaven bé.

 

 

 

Lamentablement, el navegador no té Flash Player 10 com els altres androides que hem provat, només té disponible Flash Player 8, la qual cosa no et permetrà veure vídeos de YouTube o qualsevol altre contingut multimèdia que requereixi de Flash Player 9 o superior. Només podràs veure publicitat més que res.

 

GPS

vaig sortir a provar en terreny el GPS del Samsung Galaxy Ace i he de dir que em va funcionar molt bé. Gràcies al seu A-GPS (GPS assistit) va demorar a connectar prop d'1 minut estant a l'aire lliure i gairebé 3 minuts utilitzant el GPS intern.

Com tots els dispositius amb Android, s'inclou Google Maps i Google Navigation per poder utilitzar el GPS.

 

Google Maps funciona molt bé, molt fluid en desplaçar pels mapes. Google Navigation no funciona a Xile, però si un busca més informació a Google, aconseguirà fer-lo funcionar. Google Navigation funciona correctament, fins i tot inclou tot el necessari per indicar una direcció directament amb la veu, sense necessitat de descarregar res addicional.

 

 

Pantalla

La pantalla que inclou el Samsung Galaxy Ace és del tipus TFT de 3,5 polzades i té una resolució de 320 x 480 píxels. Té 16 milions de colors, presentats en una pantalla amb una relació d'aspecte 3:2. La pantalla és multitouch i del tipus capacitiva, a més de posseir una pantalla Gorilla Glass. La sensibilitat de la pantalla per ser capacitiva no és molt bona que diguem, o almenys no és el que m'esperava, però almenys funciona mil vegades millor que una resistiva. La velocitat de resposta de la pantalla és dolentíssima i es veuen constantment els efectes "fantasmes". La visibilitat en exteriors és bona, igual que en dies ennuvolats.

 

Aquí els deixo una foto on es pot apreciar la baixa velocitat de resposta que té la pantalla i també es pot notar clarament l'efecte "fantasma".

 

 

Òbviament això no és 100% visible per l'ull humà. Nosaltres no veiem l'efecte "fantasma" tan notòriament com es veu a la foto, però si ho pot captar una càmera.

 

Pel que fa a colors, segons les característiques oficials de l'equip, la pantalla és de 16 milions de colors, però almenys jo no noto aquesta quantitat de colors. Jo veig com si tingués només 262.000 colors amb sort. En brillantor va bé, vaig trobar que es veu clara la pantalla, però en colors no em va agradar, i pel mateix no vaig voler aquesta vegada comparar amb la pantalla Super AMOLED de la meva Galaxy S perquè la diferència és molt notòria i no disposava d'un altre equip de similars característiques per comparar.

 

Àudio

El Samsung Galaxy Ace té dues fonts d'àudio: L'auricular i l'altaveu.

L'auricular lliura un so bastant bo. Dóna un so de bona qualitat, un so nítid i clar, i al deixar-lo amb el volum al màxim, l'àudio no es distorsiona. Així que en les teves trucades, podràs escoltar l'altra persona amb qui estàs parlant de manera clara i forta, encara que això també depèn del teu operador i l'operador que utilitza l'altra persona.

 

 

El Samsung Galaxy Ace compta amb un sol altaveu, així que l'àudio que es rep és en MONO. L'altaveu està situat enrere de l'equip, a tocar de la càmera. Pel mateix, quan l'equip es troba en una superfície plana, el so emès per l'altaveu es cobreix i la potència de volum disminueix.

 

Quant a la qualitat d'àudio que lliura l'altaveu, he de dir que és normal. No té baixos tan potents que et facin retrunyir l'equip com em passa amb el Galaxy S, però si té prou perquè el so sigui agradable a cau d'orella, però igual lliura un so nítid i no metal·litzat com altres equips. En potència de volum va bé, té prou i si un deixa al màxim el volum, l'altaveu no se satura.

 

 

Sistema Operatiu

El sistema operatiu que fa córrer al Samsung Galaxy Ace és Android OS 2.2.1 Froyo. Però, Samsung ens va confirmar que serà actualitzable a Android Gingerbread molt aviat.

 

 

La velocitat del sistema operatiu en el Samsung Galaxy Ace és bona, respon ràpid, també l'inici del sistema és ràpid, igual que l'apagada.

 

La Home Screen del Galaxy Ace suporta fins a 7 escriptoris. El sistema per afegir widgets és el mateix que s'utilitza en altres equips. No incorpora widgets creats per Samsung, només els del sistema.

 

 

El menú de Contactes es manté igual que els altres androides, no va patir modificació com altres menús. Totes les funcions es mantenen igual. Pots afegir bastant informació a un contacte. Alguns d'ells són: Nom, Cognom, afegir imatge, nombre, correu electrònic, adreça de missatger instantani, grups, to de trucada, direcció, organització, notes, alies, lloc web, aniversari i aniversari. El marcatge continua igual.

 

 

 

La Galeria multimèdia no té grans canvis, es continua ocupant el disseny de Cooliris .

 

 

El menú de missatges continua igual, mantenint les opcions bàsiques de missatgeria.

 

 

Connectivitat

Galaxy Ace disposa d'internet Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 2.1, 3G/HSDPA/HSUPA, Wi-Fi hotspot i també incorpora el sistema AllShare DLNA per a la reproducció d'arxius multimèdia sense fils.

 

vam provar la qualitat del Wi-Fi que integra el Galaxy Ace i he de dir que funciona molt bé, té bona recepció de senyal, res a criticar per aquesta banda.

 

 

El Galaxy Ace opera en xarxes GSM-GPRS-EDGE 850/900/1800/1900 i WCDMA 850/1900. Pots aconseguir una velocitat de transferència de dades de fins a 7.2 Mbps en HSDPA.

 

vam poder comprovar que el Samsung Galaxy Ace no serà compatible amb Nextel i vTR perquè en fer una cerca de xarxes-com acostumo fer-ho en els reviews no apareixen aquestes xarxes.

 

 

vam provar el Bluetooth 2.1 del Galaxy Ace amb el Bluetooth 2.1 del LG Optimus 2X transferint un MP3 de 5MB i la transferència es va realitzar en 1 minut amb 4 segons.

 

El sistema AllShare DLNA funciona molt bé. Ho vaig provar amb un LED Samsung i vaig poder veure sense cap problema vídeos, fotos i escoltar arxius de música.

 

Bateria

El Samsung Galaxy Ace ve amb una bateria de Li-ion de 1350 mAh, operant a 3,7 volts, i segons el manual de l'usuari et permetrà parlar 11 hores en mode 2G i 6 hores i 30 minuts en modo3G, i fins 640 hores d'espera en xarxes 2G i 420 hores en xarxes 3G.

 

 

Com és costum, vaig realitzar proves a la bateria: vaig carregar l'equip al 100% i vaig deixar reproduint música amb la brillantor en manera automàtica i ocupant audiòfons amb fils i el resultat va ser: 26 hores i 57 minuts.

 

El mateix procediment vaig realitzar amb un vídeo, amb la brillantor al màxim i audiòfons amb fils i el resultat va ser de 3 hores i 40 minuts. En resum, l'arriba només per veure dues pel·lícules.

Per ser una bateria de 1350 mAh no està gens malament.

 

 

Conclusió

El Samsung GT-S5830L, més conegut com el Galaxy Ace, és un smartphone que compta amb un disseny elegant, però no puc evitar esmentar que el seu aspecte és molt, però molt semblant al de l'iPhone. L'equip té una mida ideal, molt còmode per caminar portant a la butxaca, i fins i tot ni se sent. De fet, diverses vegades em vaig espantar perquè no ho sentia a la butxaca perquè l'equip és ben lleuger. Té bons materials ia simple vista es veu que són resistents, però això s'hauria de veure amb el pas del temps. La part posterior de l'equip em va agradar, sobretot per la seva plàstic texturitzat que té. La veritat, en disseny no tinc res a criticar.

 

En el tema multimèdia com que no em va agradar molt. Primer que res, el equalitzador del reproductor de música no es pot personalitzar al gust de l'usuari, i això és una cosa que critico sempre. Tampoc em va agradar el seu limitat reproductor de vídeo. Com és possible que avui en dia un reproductor de vídeo només estigui suportant vídeos d'una resolució màxima de 320 × 240! Això ho vaig trobar insòlit i òbviament no em va agradar per a res.La resta de les opcions multimèdia està , sobretot la seva ràdio FM que funciona de meravelles.

 

Quant a la pantalla, no em gust la qualitat dels colors que té, tot i que suposadament segons informació oficial té 16 milions de colors, cosa que no es noten per a res ja que com vaig dir anteriorment en la secció Pantalla, semblés que la pantalla tingués només 262.000 colors amb sort. Tampoc em va agradar la velocitat de resposta de la pantalla. Un pot estar navegant pels menús de l'equip i si un es desplaça molt ràpid, es nota massa l'efecte "fantasma". I per ser una pantalla del tipus capacitiva, la sensibilitat no és del tot bona. No em va agradar tampoc la relació d'aspecte que utilitza aquesta pantalla que és de 3:2 ja que la fan incompatible amb els vídeos. La majoria dels vídeos per no dir tots es veuen amb barres negres per ser incompatibles amb el format de la pantalla. Així que podrien evitar usar aquest tipus de format i que utilitzin pantalles amples 16:9 o mínim una en format 16:10.

 

Quant a la càmera, les fotos les captura molt bé, amb bona qualitat i gairebé gens de soroll. Lamentablement no puc dir el mateix de la gravació de vídeo. És que com és possible que un smartphone gravi vídeo amb una resolució de només 320 × 240! O sigui, mínim gravar a 640 × 480 com ho fan la gran majoria de smartphones de gamma mitjana. Espero que amb una futura actualització del programari que posseeix actualment el Galaxy Ace, arreglin aquest greu error i així l'equip pugui gravar a 640 × 480 amb una qualitat decent. L'àudio dels enregistraments està bé, però haurien augmentar-li una mica més la qualitat, perquè amb 22 Kbps crec que és molt poc.

 

La resta de les funcions del Galaxy Ace són bones. A més va destacar també la resta de funcions com el GPS, Wi-Fi amb sistema hot spot, DLNA, ràdio FM amb RDS el qual s'escolta i funciona molt bé ... etc.

 

El Samsung Galaxy Ace ja es troba disponible a Entel, Movistar i Clar. El pots aconseguir a cost zero contractant un pla multimèdia a Movistar i Clar, mentre que a Entel pots aconseguir-ho a CLP $ 29.990. Amb plans normals, el preu és proper als CLP $ 129.900 en els tres operadors. En prepagament, el preu és entre CLP $ 169.990 i CLP $ 189.990 en els tres operadors.

 

El Imperdible

·           Disseny, mida i pes

·           Durada de la bateria

·           Qualitat de la càmera fotogràfica

·           Ràdio FM amb bona recepció de senyal i so

·           GPS, Wi-Fi amb hotspot, DLNA

·           Pantalla Gorilla Glass

·           Equip complet i preu accessible

·           Serà actualitzable a Android Gingerbread

 

El Impresentable

·           Enregistrament i reproducció de vídeo a només 320 × 240 de resolució

·           Pantalla amb poca velocitat de resposta

·           Pantalla amb colors de baixa qualitat

·           Poca memòria interna

·           Equalitzador del reproductor de música no es pot personalitzar

 

Com sempre estaré atent als seus comentaris.

 

 

veure Galeria Completa (86) »

GALERIA FOTOGRÀFICA

 

DSC_0002

 

http://translate.google.com/translate?hl=es&prev=_t&sl=auto&tl=ca&u=http://www.wayerless.com/2011/08/samsung-galaxy-ace-w-labs/dsc_0002-3/

 

 

 

 

 

Trucs per al Samsung Galaxy Ace, els millors Trucs i Solucions per al Galaxy Ace

 

Avui, seguint amb el terminal Samsung Galaxy Ace, us porto aquests trucs i solucions a temes que més o menys són força comuns entre usuaris d'aquest terminal.Com sempre dir-vos que no són tots els que existeixen i que en determinats caos més que trucs són aplicacions imprescindibles per a tots els Android. Així que endavant amb la sessió de trucs del Samsung Galaxy Ace.

 
Si voleu eliminar la música d'encendre l'Galaxy Ace, cosa que fa que tarda a encendre us podeu instal · lar l'aplicació SGS Tools que entre altres coses té una opció que us permet desconnectar la música d'encendre i apagar, al Galaxy Ace només funciona amb la del principi.

 
Si voleu canviar la melodia que sona quan rebeu un SMS o posar una melodia vostra d'alarma o despertador el Galaxy Ace només us mostra les melodies que té pregravades. Per poder utilitzar els vostres mp3 haureu de crear unes carpetes a la targeta SD amb els noms "notifications" en el cas dels missatges que voldreu canviar la melodia dels missatges us sortiran els antics predeterminats i els vostres. En el cas del despertador feu el mateix però fiqueu els arxius en una carpeta que es digui "alarms". També podeu crear una carpeta que es digui "mitjana" i dins les altres dues.

 

 

 


A molts de vosaltres us interessa utilitzar el flaix del vostre Samsung Galaxy Ace com llanterna. De moment i tot esperant que algú ens d'una altra solució, una de les aplicacions que funcionen en els vostres Galaxy Ace és Tiny Flashlight + led que és gratuïta i us permet diverses opcions per utilitzar el led de la càmera.


Si voleu descomprimir arxius al vostre Galaxy Ace us recomano aquesta aplicació gratuïta que és una passada per manejar arxius, File Expert , un revolucionari gestor de fitxers que us permetrà entre altres coses descomprimir arxius rar i zip en els vostres Galaxy Ace.


Si voleu instal · lar fitxers directament en els vostres terminals Android però aquests no són de l'Android Market el millor és que busqueu l'arxiu de l'aplicació o joc amb extensió. Apk que són executables.
 Els copieu a la targeta SD del terminal i els executeu perquè instal · lin l'aplicació.


I fins aquí els trucs i solucions, a veure si us animeu i ens dieu alguns altres.