Manual Ràpides sobre Com Crear una pàgina web amb Wordpress

El lloc web que vostè mira aquesta instal·lat sobre Wordpress. Amb aquestes instruccions ràpides vaig a guiar-lo pas a pas sobre com crear una pàgina web similar que utilitza l'softwareWordpress blogging.

allotjament per al seu web bo per Wordpress.Recomano un bon hosting de web que té un cPanel (panell de control), amb aquest hosting és fàcil instal·lar Wordpress.

lliure (gratuït), però no ho recomano, Wordpress requereix una bona base de dades i encara els millors hosting lliures (gratuït) de web tenen problemes amb les bases de dades (això ho comento en bae a la meva pròpia experiència amb allotjament gratuïts i dels meus clients). Recomano utilitzar el hosting de sitgeshosting pel seu web. Ells tenen cPanel i vostè podrà deixar dominis sobre un compte de hosting. Vostè pot instal·lar tants blogs Wordpress (llocs web) sobre un compte d'hostalatge manera que desitja per 10 € / mes.Per instal·lar wordpress debemo anar al lloc oficial i descarregar-vos l'última versió, després pujar els arxius per FTP (servei que li donarà sitgeshosting) Ho pot fer des del tauler de control del seu compte. Crear una carpeta abans de pujar el wordpress (per exemple: web) mysql al tauler de control del seu compte.

dades i el servidor, amb aquestes dades podem configurar la instal·lació final de wordpress

Tots aquests serveis es poden demanar a sitgeshosting.

Trobi un tema agradable Wordpress per al seu lloc web i pengeu-lo a la carpeta wp-content/themes /. Després activi'l al tauler de admó WP - en la Presentació -> Temes.

Búcar a google, per utilitzar els temes que aconsella sitgeshosting contacti amb ells.